ZILVER

Dit is een 3 maanden traject, waarin je 6 keer naar Abcoude komt om individuele sessies te volgen. Tijdens deze sessies leer ik je hoe je zelfstandig door moeilijke processen heen komt. Dit is nodig zodat je er straks, na afronding van het traject, zelf voor kunt zorgen dat je op de goede weg blijft. Naast deze 6 individuele sessies kom je samen met andere deelnemers 1 dagdeel naar Abcoude. Tijdens deze groepssessie kun je vragen stellen en ervaringen delen. Het doel van deze sessie is om te worden geïnspireerd door elkaar.

Als je kiest voor dit pakket, dan krijg je toegang tot de besloten online support groep. Deze groep is naast het traject een absolute meerwaarde in jouw proces. Je kunt hier jouw voortgang delen, vragen stellen en van elkaar leren. Deelname aan deze groep zorgt voor inspiratie, motivatie en ondersteuning. 

In dit traject ga je ook thuis aan de slag met het maken van opdrachten. Deze opdrachten versnellen en intensiveren jouw proces.

Je kunt op elk moment starten met dit traject en het is ook mogelijk om deze sessies via Skype of de telefoon te volgen. Ideaal als je bijvoorbeeld niet in de buurt woont.

 

Zilver

Intake (1,5 uur)
6 individuele sessies van 1 uur (om de 2 weken)
Online supportgroep
Wekelijkse thuisopdrachten
1 groepsdagdeel
Individueel
Betaling in 3 termijnen mogelijk

per persoon

€ 599