Je bent bang, boos en/of bedroefd.
Hoe krijg je je geluk (weer) in eigen hand?

Je bent bang, boos en/of bedroefd.

Hoe krijg je je geluk weer in eigen hand?

Relatiemediation

Herken jij jezelf in deze punten? Dan is relatiemediation een behulpzame vorm van mediation waar jij en je partner voor kunnen kiezen.

.

N

Je denkt steeds vaker aan scheiden.

N

Jullie zijn beide niet gelukkig in de relatie, maar weten niet wat te doen.

N

Met je partner praat je alleen nog maar over de kinderen.

N

Je twijfelt of de relatie te slecht is om te blijven of te goed is om te stoppen.

N

Je hebt minder vertrouwen in je partner, omdat hij/zij is vreemdgegaan.

N

Jullie groeien langzaam uit elkaar.

Uit elkaar of met elkaar?

Als je relatieproblemen hebt, ben je vaak bezig met de tekortkomingen van de ander. Dit kan een vertekend en negatief beeld geven en op een gegeven moment lastig worden om de positieve dingen van elkaar te zien. Ook kunnen conflicten een eigen leven gaan leiden, waardoor het niet meer duidelijk is waar het nu écht over gaat.

Het doel van relatiemediation is om in een zeer korte tijd uit het negatieve communicatiepatroon te stappen. Je krijgt inzicht in gedrag, patronen en emoties, wat kan zorgen voor wederzijds begrip. Hierdoor komt er ruimte om te kijken naar mogelijke aanpassingen en veranderingen.
Het kan ook zijn dat nieuwe inzichten leiden tot een relatiebreuk. Dan is het fijn dat je weet dat je er alles aan hebt gedaan om je relatie te redden. Ik kan jullie begeleiden bij de vervolgstappen, zoals o.a. het opstellen van een ouderschapsplan en convenant. Dit geeft rust voor alle betrokkenen en een gezonde basis om verder te gaan als ex-partners en/of ouders.

Neem contact op voor een gratis, vertrouwelijk en vrijblijvend gesprek:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wellicht is er een andere oplossing voor jullie
  relatieproblemen dan uit elkaar gaan.

Wat je kunt verwachten van relatiemediatioN

In een kosteloos oriëntatiegesprek of relatiemediation bespreken wij of dit de juiste aanpak is en of jullie de mediation aan mij toevertrouwen. In een tweede gesprek inventariseren we samen wat de mogelijke pijnpunten van jullie beiden zijn. Vervolgens werken we zorgvuldig en oplossingsgericht toe naar afspraken waar jullie je beiden in kunnen vinden.

Als jullie het prettig vinden, sluiten we de mediation af met een formele vaststellingsovereenkomst of een informele afsprakenlijst.